Menu

Ellen Krauss | Under Bar Himmel

Örebro

Spelgården Wadköping, Örebro
lördag, 3 augusti 2024 kl:17:00

Ellen Krauss Under Bar Himmel med sitt band en sommarkväll i augusti. Det blir väl inte bättre än så? Detta är en speciell artist för oss. Med en otrolig känsla för popmelodier och förmågan att få det småskaliga att upplevas storslaget tror vi att detta kommer bli en kväll vi minns länge. Ellen Krauss tog Sverige med storm när hon fullständigt dominerade i Så Mycket Bättre och fångade Svenska folkets hjärtan fullständigt. Lyckos dig som lyckas knipa en biljett till detta.
DATUM & PLATS
Lördag, 3 augusti, 2024. Spelgården, Wadköping.
TIDER:
17:00 - Område öppnas.
Mat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Djs, Häng m.m.
20:00 - Ellen Krauss.
22:00 - Område stänger.
ELLEN KRAUSS
Ellen Krauss hade sitt genombrott med debutsingeln The One I Love, som nu har lyckats nå över 26 miljoner streams på Spotify. Med en otrolig röst, närvaro, mod och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare har hon snabbt blivit en av pop-Sveriges nästa stora framtidsnamn; inte minst genom 2020 års debutalbum ”Pearl”.
Ellen har redan hunnit turnera både själv och med giganter som Laleh, Markus Krunegård och Miriam Bryant. Under hösten 2023 medverkar Ellen i Så Mycket Bättre och under 2024 släpper Ellen nya singlar och ett nytt album – även detta skapat tillsammans med hennes ständiga samarbetspartners Christian Walz och Johan ”Jones” Wetterberg – och med ytterligare ett magiskt stjärnalster i ryggen väntar nu egna spelningar runtom i landet under sommaren.
MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi kommer, vår vana trogen, att samarbeta med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.
TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)
ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 årsgräns
HITTA HIT
BIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter en kort promenad till Spelgården.
GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här
SUPERPRIS PÅ HOTELL I ÖREBRO
Under Bar Himmel samarbetar med Clarion Hotel på Kungsgatan. Här bor både våra artister och många av våra besökare. Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går.
MAILA FÖR BOKNING: cl.orebro@strawberry.se
Länk till hotell: https://shorturl.at/ahotF
TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.
Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, Wadköping, Clarion Hotel Örebro, MBilar, Make A Brand, Gustavsvik.

Datum / Tid

lördag, 3 augusti 2024 kl: 17:00

Plats

Örebro, Spelgården Wadköping, Örebro

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad